Kardos Lovasiskola

Galéria - Állataink

A Kardos Lovasiskolában aranykalászos gazdáink, lovastúra vezetőink, lovasaink, gazdáink és látogatóink gazdag állatvilággal találkoznak.
A Kardos lovardában találhatóak tehenek, kecskék, lovak, kacsák, libák, tyúkok, kakasok, mangalicák és sok más állat. Állataink kiváló szomszédjai egymásnak, tiszteletben tartják egymást, vigyáznak egymásra, szeretik egymást. A tehenek nem csupán tejtermékeket biztosítanak számunkra, jelenlétük már a Kardos Világ szerves részévé vált. Ezek az állatok békések és barátságosak, Skandináviában például az olvasni tanuló gyermekek csupaszív hallgatóságai. Akik allergiásak a tehéntejből készült élelmiszerekre, azoknak a kecsketejünket javasoljuk. A kecskék fürgék, játékosak és szórakoztató jelenségek, hiszen mindenkivel jól kijönnek, állattal és emberrel egyaránt.
Ha a lovardában barangolunk, gyakran találkozhatunk a vízgyűjtő helyeken fürdőző kacsákkal, vagy az olykor házsártos libakonvojjal. Ha friss tojásra vágynánk, akkor hálásak lehetünk a tyúkudvarban csipegető szárnyasoknak, akik remek ellátóink ezen a téren.
A jóllakott, pufók testű szőrös mangalicáink igazi különlegességnek számítanak. Ezek az állatok olyan okosak, hogy tisztán tartják lakóhelyük, sőt értékelik, ha szépen van berendezve az, olykor maguk rendezkednek élőhelyükön. Lovaink között lehet találni egészen apró pónitól kezdve a hatalmas hidegvérűig mindenféle színűt és fajtájút, így bizonyára mindenki megtalálja közülük a kedvencét. A Kardos Lovasiskola egy igazi állatparadicsom, ahol minden állatunk megtalálja a számára kívánatos életkörülményeket, gyere el hozzánk, és ismerkedj meg velük, nagy szeretettel várunk!

Érdeklődés
Hívjon most!