Kardos Lovasiskola

Galéria - Felnőttképzések

Ha él benned a vágy, hogy gyarapítsd a tudásod, akkor nézz körbe képzéseink között, és gyere, tanulj velünk és váltsd valóra álmaid! Az aranykalászos gazdák képzésük során elsajátítják az állattenyésztés, a gépüzemeltetés és a növénytermesztés ismereteit, hogy a jövőbeli mezőgazdasági munkáikhoz legyen megfelelő elméleti és gyakorlati tapasztalatuk.
A lovastúra vezető tanfolyamainkon a diákok megtanulhatják hogyan kell szakszerűen tereplovaglást felügyelni, megismerkedhetnek a lovak szellemével, és a lovaglás technikájával is, mindezt gyakorlati keretek között, hogy a jövőben a valós helyzetekben is kifogástalanul teljesíthess.
A lovardai animátor képzésünk kreatív és izgalmas lehetőségeket kínál. A képzés során fejlesztheted tudásod a lovardai tevékenységek területén, megtanulhatod hogyan szervezz érdekes foglalkozásokat és különböző pedagógiai módszereket sajátíthatsz el. Akik a gyerekeket mindig elbűvölőnek találták, azoknak ajánljuk a dajka képzést, ahol megtanítják a megfelelő gondozási és nevelési módszereket, hogy odaadó és felelős nevelő lehess. Tágíthatod a tudásod a biztonságos és fejlesztő környezet megteremtésének és a megfelelő kommunikációnak mikéntjével, hogy a legjobbat nyújthasd a csemetéknek.
A pedagógiai asszisztens képzés során diákjaink megtanulhatják a legfontosabb pedagógiai módszereket, hogyan kell tervezni és szervezni a különböző folyamatokat az oktatási intézményekben.
Honlapunkon meg lehet tekinteni a képzések során készült képeket, hogy még jobban megismerd, milyen lehetőségeket kínál a Kardos Lovasiskola és csapata. Szeretettel várunk, gyere bátran, tanulj és vizsgázz nálunk, helyezd stabil alapokra karriered jövőjét.

Érdeklődés
Hívjon most!