Kardos Lovasiskola

Galéria - Lovaglás

A lovaglás évezredes hagyományokkal rendelkezik, a ló és az ember között kialakult hihetetlen köteléket tükrözi. Ha egy lovasórán veszünk részt, lehetőségünk nyílik a természetet egy másik perspektívából szemlélni, és belemerülni a ló ereje és sebessége által nyújtott szabadságba.
A lovaglás ugyanakkor egy izgalmas és kihívást jelentő sportág is, amely nem csak a testet, hanem a szellemet is legalább ugyanannyira edzi. A lovon ülve felfedezhetjük milyen érzés összeforrni, együtt gondolkodni és érezni egy másik élőlénnyel, akivel szavak nélkül is megértitek egymást.
A lovakkal megtapasztalhatjuk milyen érzés az igazi szabadság, miközben ezzel a csodálatos állattal összekapcsolódik testünk és gondolataink. Ha egy vágtázó lovon ülsz, elrepülsz egy olyan világba, ami csak a tiétek, ahol nincsenek problémák, ahol nincs múlt és nincs jövő, ahol csak a lovad van és Te. A lovaglást lehet űzni kedvtelésből, sportként vagy hobbiként, és nem lehet figyelmen kívül hagyni a terápiás célokat sem, hiszen a lovak szavak nélkül is tudják mi bántja az ember lelkét, ezért is tartjuk a lovakat a legjobb barátnak, akit csak kívánhatunk magunknak.
A Kardos Lovasiskolában hiszünk abban, hogy a ló hátán van a földi mennyország, ezért küldetésünk minél több ember szeme előtt feltárni ennek a fantasztikus sportnak a lehetőségeit. Fedezd fel te is a lovaglás csodáit, élvezd az egyedülálló élményt, amit csak a lovak hátán tapasztalhatsz meg, gyere el hozzánk és éld át ennek a fantasztikus sportnak az örömeit, a Kardos Világ tárt karokkal vár!

Érdeklődés
Hívjon most!