Kardos Lovasiskola

Galéria - Lovaink

Az aranykalászos gazda, lovastúra vezető, lovardai animátor és egyéb mezőgazdasági, vagy lovas képzés iránt érdeklődők számára is egyaránt fontos, hogy megfelelő környezetben végezzék el tanfolyamaikat. Honlapunkon számos lehetőséget kínálunk az érdeklődők számára, hogy megismerjék és megcsodálják a lovak világát.
A galériánkban található képek segítségével betekintést nyerhetnek lovaink életébe, a megörökített különleges pillanatokon át pedig lehetőség nyílik arra, hogy lássák, milyen nemes és őszinte állatok is a lovak. A lovak a történelem során mindig is fontos szerepet játszottak, legyen szó a jobbágyok földműveléséről, a huszárok hősi csatáiról, a motorok feltalálása előtti közlekedésről, lovas terápiáról vagy sportról. Már az ősmagyaroknak is annyira fontosak voltak a lovaik, hogy azokkal egymás mellé temették őket, ezzel megemlékezve összeforrt életükről, hiszen a kalandozások és csaták során az emberek jöttek és mentek, de a lovak mindig lovasuk mellett álltak.
Háziasításuk óta mintegy 4000 év eltelt, de ők még sosem hagytak minket cserben, mindig partnerek voltak, függetlenül attól, hogy miként bántunk velük. A lovak hála az értelmüknek, teherbírásuknak és szépségüknek remek sporttársnak is bizonyulnak. Legyen szó díjlovaglásról, díjugratásról, fogathajtásról, western lovaglásról, vagy bármilyen más szakágról, mára mindhez van több kitenyésztett fajta is, amikkel kitartó munkával nagyszerű eredményeket érhetünk el. Ezek a gyönyörű állatok hűséges társainkká váltak az évek során. Ha kíváncsi vagy a Kardos Lovasiskolában élő hátasokra, nézd meg a lovainkról készült képeinket!

Hívjon most!