Kardos Lovasiskola

Legfrissebb
híreink a Lovarda világából

Hamarosan sajtok is kaphatóak nálunk

Hamarosan sajtok is kaphatóak nálunk

2023-08-17

Bővült a kecskecsapatunk, vemhesek a teheneink, elkészült a sajtkonyhánk, így nemsokára finom sajtokat is vásárolhattok a Kardos Lovasiskolában.

A sajtkészítés egy hosszú évszázadok óta alkalmazott hagyományos élelmiszeripari folyamat, amelynek segítségével ízletes és tápláló tejtermékeket készíthetünk. Ha érdekel miként lesz a tejből sajt, szeretnéd tudni, hogy miből van ami az asztalodra kerül, vagy szenvedélyed az élelmiszerkészítés házilag, a sajtkészítő képzésünkön mindent megtanulhatsz. A kezdetektől fogva a szaktudás és a maximális figyelem az alapja ennek a mesterségnek.
Ahhoz, hogy a legfinomabb és legjobb minőségű sajtokat készíthessük, a legfrissebb és minőségibb alapanyagokra van szükségünk. Kecskéink és teheneink segítségével tudjuk biztosítani ezt, akiknek hála mindig frissen fejt tejjel dolgozhatunk, amit mielőtt elkezdenénk sajttá alakítani pasztörizálunk, vagy hőkezelünk a biztonságos fogyasztás érdekében. Ezután következik a feldolgozás folyamata, mely során a sajtnak ízt és alakot adunk.
A sajtkészítés messze túlmutat a közönséges konyhai kísérletek folyamatain, sajtkészítés művészete megköveteli a precizitást és a szakértelmet, hogy a végeredmény az az ízletes és tápláló élelmiszer lehessen, amelyet világszerte kedvelnek. Éppen ezért a képzésen nagy hangsúlyt fektetünk a részletekre és a gyakorlatra, tanulóinknak lehetőségük van elsajátítani a sajtkészítés teljes folyamatát és különböző technikáit.
A Kardos Lovasiskola kecskecsaládja bővült, teheneink édes borjakat ellettek, a sajtkonyhánk pedig elkészült, így nemsokára ínycsiklandozó sajtokat is vásárolhattok majd a lovardában. Célunk, hogy minden kedves érdeklődő megtanulja nálunk a sajtkészítés művészetét!
Várunk mindenkit nagy szeretettel és finom falatokkal!

Érdeklődés
Hívjon most!