Kardos Lovasiskola

Legfrissebb
híreink a Lovarda világából

Itt a nyár

Itt a nyár

2023-08-22

Gyertek lovagolni, mert itt a szép idő. Régi és új oktatóink nagy szeretettel várják a piciket pónisétára, a kicsiket pónin vagy kislovon lovagolni, a nagyobbakat pedig lovasedzésre!

Szeretettel várunk mindenkit a nyári lovastáborainkba! Unalmas a vakáció? Már július közepén nyomaszt a szeptember gondolata, de mégsem tudod mit kéne csinálni, hogy kihozd a maximumot a szünidőből? A Kardos Lovasiskola nyári táborában a helyed! Itt nem csupán felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz, lehetőséged van elmélyíteni és bővíteni a lovas tudásod is. Képzett és tapasztalt oktatóink segítségével és szakértelmével elsajátíthatod minden szakmai feladat elvégzését, ami a lovak körül folyik, legyen az szerszámozás, istálló takarítás, vagy a lovak alapszükségleteinek megismerése a hét végére garantáltan nem maradsz válaszok nélkül.

Ezen felül számos lóháton szerzett emlékkel lehetsz gazdagabb barátaid társaságában a Kardos Világban. Az izgalmas túráknak és játékoknak hála napról napra új kalandok várnak rád. Tereplovaglások, lófürdetések, lovastorna, szépségversenyek és egyéb mókák várnak nyári táborban. A táborunkban biztonságos körülmények között, szakértő felügyelet mellett folyik a lovas oktatás, a balesetek elkerülése végett. Számunkra fontos, hogy minden pillanatban érezd magad kényelmesen és otthonosan, hisz csak így tudod magát teljesen elengedni, és átadni magad a lovaknak és a lovaglás örömének.

A gyönyörű környezetben, a természet közvetlen közelében garantáltan felejthetetlen élményekben lesz majd részed. Lépj ki a mindennapi rutinodból, gyere, merülj el és töltődj fel a lovak által nyújtott békés világban. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, légy részese egy felejthetetlen kalandnak, jelentkezz te is lovastáborunkba!

Szeretettel várunk, és ígérjük, hogy nem fogsz csalódni.

Érdeklődés
Hívjon most!