Kardos Lovasiskola

Legfrissebb
híreink a Lovarda világából

Napos csibék

Napos csibék

2023-08-17

Napos csibék, kacsák és libák hamarosan a Kardos Lovasiskolában. Madárházunk lakói elkezdték idén is a tojások termelését, amint megérkezik a meleg idő, napos csibéket, kacsákat és libákat is vásárolhattok a Kardos Lovasiskolában!

Naposcsibék, kacsák és libák hamarosan a Kardos Lovasiskolában. A Kardos Lovasiskola madárházában élő szárnyasok idén is nekiláttak a tojások lerakásának és a kotlásnak, így a meleg idő beköszöntével kacsa és libafiókákkal, illetve napos csibékkel is találkozhattok a lovardában.

A naposcsibék megvásárlására is lehetőség nyílik, ha már régóta álmodozol arról, hogy tojásért elég legyen a kert végéig menned, ne habozz, vigyél haza te is ezek közül az édes csöppségek közül! Ha tartasz attól, hogy lemaradsz, telefonálj bátran, előrendelést felveszünk. A naposcsibék nevelése egy rendkívül izgalmas tevékenység. A legfőbb feladatunk a megfelelő hőmérséklet és fényviszonyok biztosítása a keltetőben. Miután a kiscsibék kikeltek a tojásból, gondoskodnunk kell arról, hogy megfelelő táplálékot és friss ivóvizet kapjanak, hiszen minden élőlény fejlődésében kiemelkedő szerepet játszik a helyes táplálkozás és hidratáltság.

Ezen kívül ügyelni kell arra, hogy a szárnyasokat csoportban neveljük, mivel azok társas lények, szükségük van a fajtársaikkal történő kommunikációra. Az egészségük megőrzésének az érdekében ügyelni kell a higiéniai szabályok betartására, ezzel biztosítva azt, hogy kórokozóktól mentes, boldog és termékeny madarakká cseperedjenek. Ha szeretnél befogadni közülük, vagy csupán kíváncsi vagy a fejlődésükre és a nevelésük körülményeire, várunk szeretettel a Kardos Lovasiskolában!

A naposcsibék keltetése a lovardában folyamatos, folyamatosan veszünk fel előrendeléseket, így amennyiben szükséged van tyúkra, libára, kacsára keress minket bátran!

Érdeklődés
Hívjon most!