Kardos Lovasiskola

Falusi turizmus
szolgáltató

Egy komplett képzés,
ami összefoglalja
lehetőségeinket

Kardos Lovasiskola Kardos Lovasiskola Falusi turizmus

lovas képzés

Falusi turizmus szolgáltató képzés

Ha a falusi turizmusban vállalsz szerepet, vagy ezt tervezed, akkor a falusi turizmus szolgáltató képzést egyszerűen nem lehet megkerülni! Egy komplett képzés, ami összefoglalja a jogi, szakmai, gazdasági, pénzügyi és marketing lehetőségeid és teendőid!

Napjaink élménygazdagságában egyre többen ismerik fel, hogy a stresszes mindennapok testi-, lelki- és szellemi fáradalmainak kipihenésére nem feltétlenül egy zsúfolt nagyváros vagy tömegturisztikai célpont a legalkalmasabb, ezért sokszor falun keresik a vidék romantikáját, az autentikus kultúrát, gasztronómiát, a csendet és nyugalmat, illetve azokat az aktív kikapcsolódási lehetőségeket, amelyeknek a vidék kiváló teret adhat. Fő célcsoportnak a közép- és az idősebb korosztályokat tekinthetjük, de úgy gondoljuk, hogy e termék a fiatal korcsoportok számára is vonzó lehet.

Szolgáltatói oldalon egyre szélesebb körű, változatosabb és egyéni elvárásokat is kielégítő szolgáltatásokkal találkozunk már Magyarországon is!
Van egy képzés, ami a szolgáltatások nyújtásához elengedhetetlen, ez a falusi turizmus szolgáltató képzés!

Jelentkezz most, szerezz államilag elismert oklevelet!

Ismerje meg a Kardos Világot!

Kardos Lovasiskola Tapasztalat

Tapasztalat

Lassan 10 éves tapasztalattal rendelkezünk felnőttképzések területén, több száz szakembernek segítettünk már a megfelelő végzettség megszerzésében.

Kardos Lovasiskola Vizsgáztatás

Vizsgáztatás

A vizsgát is ott fogod letenni, ahol a gyakorlati képzést folytattad, ugyanazokkal az eszközökkel, ugyanabban a környezetben.

Kardos Lovasiskola Helyszín

Helyszín

A Kardos Lovasiskola 4 hektáron, igazi tanyasi környezetben várja a falusi turizmus szolgáltató tanfolyam résztvevőit. Helyszínünkön mintegy 50 ló, szarvasmarhák, mangalicák, szárnyasok, kecskék, fóliasátor, veteményes, gyümölcsös, sajtkonyha, szálláshely, kültéri tűzrakóhely, élményhelyszínek várnak, hogy első kézből ismerd meg a falusi turizmus csodavilágát!

Kardos Lovasiskola Oktatók

Oktatók

Oktatóink a felnőttképzési akkreditációk aktív résztvevői, óriási tapasztalattal rendelkeznek iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli felnőttképzések megvalósításában, országosan ismert szakemberek!

Kardos Lovasiskola Online

Online

Az elméleti tananyagot online képzés keretében biztosítjuk, otthonról tudsz felkészülni, amikor neked megfelelő, a résztvevőknek az online tananyag folyamatosan elérhető!

Szeretnék kérni egy
részletes ajánlatot!

A szakképesítéssel betölthető munkakörök:


Falusi turizmus szolgáltató

• Falusi élethez kapcsolódó turisztikai szolgáltató tevékenység elvégzése
• Falusi vendéglátóhely kialakítása, működtetése, üzemeltetése
• A vidék kulturális örökségének, népszokásainak, kézműves kismesterségek és a népművészeti hagyományok bemutatása

A képzés megkezdésének feltételei:

• Alapfokú iskolai végzettség
• Egészségügyi alkalmassági igazolás

A képzés tervezett időtartama:

• 2 hónap (kontakt órás és online képzés)
• Kontakt órák: 2 hétköznapi + 3 hétvégi (szombati/vasárnapi) oktatási nap

Kardos Lovasiskola

Ezt A VIDEÓT MÁR LÁTTAD?

JÓ KIS VIDEÓ

Szeretnék kérni egy
részletes ajánlatot!

INFORMÁCIÓ

+36 30 555 4532

Felnőttképző: Szadai és Társa Kft,
Engedélyszám: E/2020/000188

Mikor indulnak a képzések?

Érdeklődj online, vagy telefonon, várhatóan minden hónapban indítunk falui turizmus szolgáltató képzést!

Milyen napokon vannak?

Az elméleti képzés online kerül megvalósításra, a gyakorlati képzés oktatási napjai jellemzően hétvégére esnek.

Mikor és hol vizsgázunk?

A tanfolyam kezdését követően várhatóan 2 hónapon belül megtörténik a vizsga. A tanfolyam gyakorlati képzése és a vizsga a Kardos Lovasiskolában lesz!

A KÉPZÉS DÍJA

A KÉPZÉS DÍJA

137 000 Ft (Képzési díj: 130.000 Ft, orvosi alkalmassági díja:
7.000 Ft) + Vizsgadíj (várhatóan 51 000 Ft)
A változtatás jogát fenntartjuk!!

Részletfizetés:

Beiratkozáskor: 137 000 Ft
Második részlet: (várhatóan) 51 000 Ft vizsgadíj, a tanfolyam elvégzését követően

A képzés és a vizsga helyszíne:

Kardos Lovasiskola, Szigetszentmiklós, 2310 Szigetszentmiklós, Kardos István utca 35. A résztvevő, az államilag elismert szakképzettséget igazoló bizonyítvány megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál vizsgázik, a vizsga helyszíne a Kardos Lovasiskola!

A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő képessé váljon a turizmus-vendéglátás területén belül a falusi vendéglátásban a turizmus e területén a falusi élethez kapcsolódó turisztikai szolgáltató tevékenység végzésére. A képzésre nagy szükség van, hiszen jelenleg is több ezer ilyen jellegű szolgáltatást nyújtó vendéglátóhely működik. A vidékfejlesztés egyik fontos területe a vidéki turizmus, amelynek eredményeként országunkban egyre több olyan vállalkozás működik, ahol a működtető a saját egyéni boldogulása, biztonságosabb megélhetésének megteremtése mellett a falvak életminőségének emelését, a vidéki élet népszerűsítését tűzte ki célul. Befolyásolja a szakterület népszerűségét a lakosság érdeklődésének növekedése a természet közeli elfoglaltságok, az egészséges életmód, az aktív, de nyugodt környezetben való regenerálódás iránt, amihez szorosan kapcsolódik a házi körülmények között készült nyersanyagok, bio ételek és italok fogyasztása.

Kardos Lovasiskola
Kardos Lovasiskola

Az emberek a családi körülmények között működő falusi turizmusban látják biztosítottnak az egyéni bánásmódra, személyes szolgáltatásra szóló igényük kielégítését, és szívesen ismerkednek meg a vidék, a tájegység kulturális örökségével, népszokásaival, a kézműves kismesterségekkel és a népművészeti hagyományokkal. A hazai és a világturizmus területén megfigyelhető irányzatok azt támasztják alá, hogy a jövőben a falusi turizmus népszerűsége a hazai és világturizmusban megfigyelhető trendek alapján tovább fog nőni, és ezért egyre inkább szükséges a fogadóképesség szolgáltatói oldalnak a megerősítése, a turizmusban szolgáltatást nyújtó emberek ismereteinek bővítése.

KÉPZÉSI ÉS KIMENETI KÖVETELMÉNYEK

• Megvizsgálja a falusi turizmus, a falusi szálláshely indítás feltételeit, a helyben kiépíthető lehetőségeket: (falusi udvar, állatbemutató, ökoturizmus, falusi gazdálkodás lehetősége, gasztronómiai témák köré szerveződő események megléte)
• A gazdálkodáshoz, vendégek fogadásához, a falusi turizmus fejlesztéséhez kapcsolódó információkat gyűjti, felhasznál, pályázatokat előkészít és készít/készíttet.
• A tájegységre jellemző hagyományos képhez építészetileg illeszkedő falusi vendéglátóhelyet, szálláshelyet alakít ki, vendéglátóhelyét a tájegységre jellemzően berendezi, felszereli (bútorok, függönyök, terítők, párnák, szőnyegek)
• Működteti a falusi szálláshelyet, fogadja a vendégeket, ellátásukról gondoskodik, elvégzi a vendégfogadással kapcsolatos adminisztrációt, – szerződéseket, megállapodásokat, számlákat, egyéb okmányokat tölt ki.
Kardos Lovasiskola • Családbarát és gyermekbarát szolgáltatásokat nyújt. Gyermekágyat, etetőszéket, udvari és szobai játékokat biztosít.
• Biztosítja a házi és haszonállatok tartásának bemutatását, kisállatsimogatást.
• Tanya vagy biogazdaságot működtet, és szükség esetén bemutatja azt a vendégeknek, termények felhasználását előkészíti, házi feldolgozását elvégzi.
• Szabadtéri sportokhoz eszközöket biztosít, igény esetén szabadidős sportokat szervez tollaslabda, íjászkodás, ping-pong)
• Vidéki-falusi aktív turizmushoz kapcsolódó eszközök kölcsönzését megszervezi, karban tartja (kerékpár, csónak, horgász felszerelés, lovas felszerelés)
• Tájékozódik és tájékoztatást nyújt a helyi és a tájegység programlehetőségeiről, tájegységnek megfelelő programokat szervez. Beszerez speciális regionális, térségi, helyi turisztikai információs anyagokat, kiadványokat és térképeket.
• Gasztronómiai élményt nyújt, tájjellegű ételeket, hidegcsomagot, piknik kosarat, helyi termékeket készít és kínál.
• Háztartási munkákat (egyszerű ételek főzése, mosás, takarítás, lakásgondozás, házkörüli rend biztosítása) végez, takarít, tisztít, fertőtlenít, textíliákat mos.
• Összehangolja a konyhai-, élelmezési bevásárlást és a saját termékek gazdaságos felhasználását, árubeszerzést végez, – készleteket, bevételeket és kiadásokat nyilvántart.
• Extra szolgáltatásokat szervez (grillezési lehetőség, szabad téri sütőfőző lehetőség, szabadtéri étkezés) gondoskodik az eszközök folyamatos karbantartásáról.
Kardos Lovasiskola • Tanácsot ad az általa biztosított relaxációs eszközök működéséhez (medence, dézsafürdő, szauna)
• A népi kismesterségeket, népszokásokat, a hagyományos népi kézműves mesterségek egyszerű fogásait bemutatja, vagy bemutatásukat megszervezi (kosárfonás, csuhéfonás).
• Lehetőséget biztosít az idénynek megfelelő, a falusi élethez és agrár munkakultúrához kapcsolódó tevékenységekbe való bekapcsolódáshoz szüretelés, egyszerű pinceműveletek, aratás, kaszálás).
• Energia és víztakarékos eszközöket, technológiákat használ.
• Alkalmazza a munka-baleset- tűz és környezetvédelmi előírásokat, szabályokat, kapcsolatot tart a szakhatóságokkal.
• Transzferszolgáltatást végez
• Marketing tevékenységet végez.
Kardos Lovasiskola ÁRGARANCIA

ÁRGARANCIA

Vállaljuk, hogy amennyiben most jelentkezel a tavalyi áron, 130 000 Ft-ért tudod elvégezni a tanfolyamot!

Kardos Lovasiskola HELPDESK

HELPDESK

A nálunk végzett diákok a szakmai vizsgát is nálunk tudják letenni, több akkreditált vizsgaközpontnak is kiemelt vizsgahelyszíne vagyunk!Kérdésed van?

Érdekel valamelyik képzésünk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és mi munkanapokon,
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Milyen témában keresel minket?

Felnőtt képzés

Lovas szolgáltatás


  Elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot.

Inkább közvetlenül keresnél minket?

Elérhetsz minket telefonon, e-mail-ben, személyesen és akár Messengeren is!

Kardos Lovasiskola

Az otthonunk! Mi itt mind azért dolgozunk, hogy az állataink a lehető legtökéletesebben el legyenek látva, hogy a környezetünk tiszta és rendezett legyen, hogy a vendégeinknek felejthetetlen élmény legyen amikor hozzánk jönnek, hogy a tanulóink sikeresek és elégedettek legyenek. Ez azért sikerül, mert mi vagyunk a világon a legjobb csapat! Hozzáértés, csapatmunka, szeretet, tisztelet, alázat és szakmaiság határozza meg a mindennapjainkat.

2310 Szigetszentmiklós, Kardos István utca 35.2310 Szigetszentmiklós, Kardos István utca 35.
Hétfő - 7:00 - 20:00
Kedd - 7:00 - 20:00
Szerda - 7:00 - 20:00
Csütörtök - 7:00 - 20:00
Péntek - 7:00 - 20:00
Szombat - 7:00 - 20:00
Vasárnap - 7:00 - 20:00
Érdekel a képzés

További kérdés esetén érdeklődj a +36305554532
telefonszámon, vagy írj nekünk a
kardoslovas@gmail.com e-mail címre.

Nézd meg, milyenek a mindennapok a Lovasiskolában!

Kardos Lovasiskola Galéria Kardos Lovasiskola Galéria Kardos Lovasiskola Galéria Kardos Lovasiskola Galéria Kardos Lovasiskola Galéria Kardos Lovasiskola Galéria Kardos Lovasiskola Galéria Kardos Lovasiskola Galéria
Több kép
Érdeklődés
Hívjon most!