Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Trénerek, Kutyák, Lovak

A Kardos Tréning és Coaching Központ professzionális csapatának szakértőivel, trénereivel, segítő szakembereivel és a tréninget támogató képzett kutyákkal és lovakkal ismerkedhettek meg.
Ágoston Eszter

Ágoston Eszter - tréner

alapító / senior tréner / coach / szupervizor / állat-asszisztált specialista

Eszterről

Eszter az ELTE Pszichológia szakán szerzett diplomát. Változatos üzleti funkciókban dolgozott, volt zenei és produkciós menedzser, rendezvényszervező, kommunikációs szakember és projektmenedzser is. A tréningek, coaching és az állatok világa az, ahol igazán megtalálta önmagát. 12 éve tréninggel, coachinggal, szervezetfejlesztéssel, kiemelten pedig vezetők fejlesztésével foglalkozik.

Lovas és kutyás szakember, nagyon fontos számára a természet közelsége. Fejlesztő folyamataiba is szívesen integrálja az állatokat. Vezetésével alakítottuk ki a Kardos Tréning és Coaching Központ lovas és kutyás coaching és tréning lehetőségeit, amelyet az állatokkal és az emberi működéssel kapcsolatos lenyűgöző tudására építettünk.

Horváth András

Horváth András - tréner

senior tréner / coach

Mottó:
„ Ha egy gyerek nem tud úgy tanulni, ahogy tanítjuk, akkor úgy kell tanítanunk, ahogy ő tanulni tud.”– Ignacio Estrada

Andrásról

Kompetenciák fejlesztése (változáskezelés, motiváció és hatékonyság növelés, kiégés kezelés, stressz kezelés).

András elismert tréner, coach, a játszmamentes és tiszta szándékon, tiszta figyelmen alapuló módszertanával 12 éve állat-asszisztált tréningek kidolgozója, saját kutyás tréningcégének ügyvezetője Bogival együtt. Önismereti fókuszú Youtube csatornáján tekintélyes nézettségre tett szert.

Főbb fejlesztési területei a kommunikációs kompetenciafejlesztés, szervezeti kommunikáció (asszertív kommunikáció, prezentációs technika, tárgyalás technika), tanulási kompetencia fejlesztése (munkaszervezés, időgazdálkodás) és a vállalkozói

Horváth Tóth Boglárka

Horváth-Tóth Boglárka - tréner

senior tréner, coach, sport coach

Boglárkáról

Bogi változatos területeken szerzett óriási tapasztalatot, társalapítója saját módszertanú tréner cégének férjével, Andrással, több, mint 12 éves kutyás és lovas tréneri múlttal rendelkezik. Emellett kutyáival aktívan versenysportol. Önismereti alapú tréningjei sok felismerésnek és aha-élménynek adnak színteret. Egy saját kiadású könyve, az Eb-ből lettem is megjelent kutyás témában. Emellett saját kutyakiképző rendszert is felépített, sokszáz kutyusnak és gazdinak segít eligazodni a közös nevelkedés útvesztőjében.

Legfőbb fejlesztési területei a kommunikációs kompetenciafejlesztés, szervezeti kommunikáció (asszertív kommunikáció, prezentációs technika, tárgyalás technika), személyközi, interkulturális és szociális kompetenciák fejlesztése (együttműködés fejlesztés, önismeret, konfliktuskezelés), valamint a teljesítmény és motiváció fejlesztése egyéni és csapat szinten.

Ágoston Laci

Ágoston Laci - tréner

üzleti tervezési tanácsadó / cégvezető / mentor / service design és UX specialista

Laciról

Változásmenedzsmentre szakosodott szociológusként azt élvezem a legjobban, amikor valaki más szeme és füle lehetek, és strukturált információkkal állhatok elő. Startup és szociális vállalkozói mentorként teljesen feltöltődöm, amikor látom, hogy az emberek képesek változni, változtatni, és jobb, hatékonyabb gondolkodásmóddal vágnak neki az útnak. Tanácsadóként szeretem befolyásolni az üzleti döntéseket és az eredményeket.

Szolgáltatási, üzleti tervezési tanácsadóként megtaláltam a helyem, mert itt találkozik minden, amit szeretek: beszélhetek az emberekkel és megfigyelhetemi őket, viselkedési és belátási mintákat kutathatok. Különböző nézőpontok megszületését segíthetem elő, hangolhatom össze. Együtt gondolkodhatunk és dolgozhatunk modelleken, koncepciókon és stratégiákon. Láthatjuk a nagyköveteket felemelkedni. A legnagyobb motiváció pedig, hogy látványos üzleti sikereket érhetünk el a szeretettel megvalósított koncepcionális finomításokkal.

Gergely Rita

Gergely Rita - tréner

lovas co-tréner / coach / mediátor / cégvezető

“Hiszem, hogy a legtöbb személyes vagy szakmai elakadás, konfliktushelyzet kapcsán egy külső szakértő által biztosított semleges, biztonságos térben történő vezetett beszélgetés tud igazán sokat oldani, segíteni, elmozdulni, akár megoldást is találni.”

Ritáról

A segítő minőséggel először az állatok révén került kapcsolatba egészen fiatalon – eleinte traumatizált, viselkedészavaros, elsősorban menhelyi kutyák, később hasonlóan problémás lovak rehabilitációja kapcsán.

Az állatokkal való munka során, illetve az elmúlt 20 évben cégvezetőként megélt helyzetekben a figyelme egyre inkább az emberek felé irányult. Ma is tanul, miután mediátorként és coach-ként végzett, most szupervízori minőségben szerez
egyetemi diplomát. Rita tapasztalt coach, lovas tréningjeink szakmai segítője.

Rátkai Marci

Rátkai Marci - tréner

kommunikációs szakember / social media specialist / brand és kampány designer
Marciról
Marci azzal foglalkozik, amit imád csinálni – a különböző kreatív ügynökségeknél évek alatt felgyűlt hatalmas tapasztalatával támogatja a márkaépítési, kommunikációs stratégia-tervezési és kampány dizájn munkálatokat. Mindent tud a közösségi média működéséről, a legfrissebb trendekről, régi és új szokásokról. Gondolkodásában helyet kapnak szokatlan ötletek, kreatív asszociációk, megoldásainak, javaslatainak középpontjában mindig maga az egyéniség, az identitás áll. Számos márka köszönheti neki a sikerét.
Kardos Lovasiskola háttér 1-2

Négylábú trénereink (kollégáink)

Zuri

Zuri

Zuri terápiás kutyának képződik, 4 éves, fajtáját tekintve munka vonalú border collie. Rettenetesen imádja az embereket. Játékos, szeretetteljes fickó. Amikor meló van, akkor meló van – ő az a munkatárs, aki tiszta feladatmeghatározást, pontos instrukciókat kér támaszul. Cserébe motivációban szinte sosincs hiány.

Nio

Nio

Nio egy Magyarországon nagyon ritka fajta képviselője, egy rövid szőrű skót juhászkutya. Univerzális kolléga, kiegyensúlyozott figura, megbízhatósága, higgadtsága révén igazi családi kedvenc. Kedves, szelíd és együttműködő, a motiváció számára inkább az, ami a pocakján keresztül érkezik.

Santee

Santee

3 éves munka vonalú border collie, esze, mint a penge, a teste egy atlétáé. A csillagokat hozza le az égről neked, ha megérti, mire kéred. Imád játszani, humoros, csillogó elme, minden csalafintaságban számíthatsz rá.

Kupido

Kupido

Kupido, csodálatos nagy termetű fekete ló. Régebben díjugrató versenyeken indult. Elegáns megjelenése és barátságos természetem miatt mindenki azonnal megszereti, aki találkozik vele. Önfejlesztésben igazi tükör és kellő önálló gondolattal rendelkezik ahhoz, hogy a megfelelő vezetői képességeidet fejleszteni tudd vele.

Linda

Linda

Linda egy közepes méretű, tömör gyönyör. Nagyon szereti, ha foglalkoznak vele és igényli is a társaságot, vele leginkább a folyamatos figyelem és tiszta egyenes kommunikáció lesz a legfontosabb, mert könnyedén átveszi a vezetést. Kedves és együttműködő természet.

Zina

Zina

Zina a Kardos Lovasiskola kezdetétől a lovarda „alapító tagja”. Ő a lovarda egyik legnagyobb lova, mégis a legnagyobb türelemmel és nyugalommal segít minden fejlődni vágyónak. Bölcsesség és elegancia jellemzi.

Csenge

Csenge

Csenge határozott jellem, nem adja meg magát akárkinek. Ő szintén a határozottságot, magabiztosságot, egyenes és tiszta kommunikációt tudja tanítani az embereknek, ha ezeket elsajátítod, akkor könnyedén vezetheted és igazán bújóssá válik.

Tupac

Tupac

Tupac élete első részét a versenypályán töltötte, majd egy sérülést követően nem folytathatta karrierjét és a lovarda iskola lovai közé érkezett. Ő igazi sztár, aki megszeretné mutatni mit tud. Szorgalmával és megfelelési vágyával figyeli majd minden mozdulatod és segíti a lépteidet.

Coronita

Coronita

Coronita, épp annyira szép és kedves belül, mint kívül.
Puha bundáját igazi élmény megsimogatni, végtelen szeretettel és türelemmel segíti azt is aki fél a lovaktól.
Nagyméretű, nyugodt és kiegyensúlyozott jó barát.

Kardos Lovasikola háttér 1-1

A támogató csapat

Call Now Button