Impresszum

Az impresszum, vagy más néven tartalomjegyzék, olyan alapvető eleme a weboldalaknak, amely számos jogi és információs célt szolgál. Az impresszum célja, hogy átláthatóan és könnyen hozzáférhető módon biztosítsa az oldal látogatóinak a szükséges információkat az oldal üzemeltetőjéről és annak tevékenységéről. Egy jól kidolgozott impresszum nem csupán a jogi feltételeknek felel meg, hanem az oldal hitelességét is növeli. Az impresszum olyan szerves része egy weboldalnak, melynek célja, hogy tájékoztassa a látogatókat a tulajdonosról és az oldal működésének paramétereiről.

Az impresszum magába foglalja a cég nevét, a cég címét, elérhetőségeit, adószámát, cégjegyzékszámát, valamint a cég által alkalmazott jogi nyilatkozatokat, melyek elengedhetetlenek a weboldalunk jogi védelmének érdekében. Ezek biztosítják, hogy mind a mi jogaink, mind pedig látogatóink jogai védettek legyenek.

Impresszumunk reméljük segítséget nyújt az online bizalom kialakításában és az esetleges jogi problémák megelőzésében. Az impresszum adatai felettébb fontosak, hiszen fellelhetőségükkel lehetőséget adunk az oldal látogatóinak, hogy kapcsolatba léphessenek velünk, ha problémáik, vagy kérdéseik merülnének fel. Az impresszum tehát egy fontos, a weboldal kiadására vonatkozó adatokat feltüntető szöveg, amely segít a hitelességünk és jogi biztonságunk növelésében, emellett egyértelműen meghatározza a weboldalra vonatkozó jogi szabályokat és irányelveket.

Ha bármilyen kérdésed van, foglalkoztat valami a működésünkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, fordulj hozzánk bizalommal, az illetékes kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre!”

A weboldal üzemeltetője és az adatkezelő:

LLL Team Kft.

Adószám: 27901708213
Cégjegyzékszám: 13 09 204811
Teljes név: LLL Team Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: LLL Team Kft.
Telefonszám: +36 30 555 4532
Email cím: kardoslovarda@gmail.com

Címünk:

2310 Szigetszentmiklós, Kardos István utca 35.
Kardos Lovasiskola

Lovaglás, lovasoktatás, táborok:

Lakatos Csilla
Telefonszám: +36 30 531 3468
Email cím: kardoslovarda@gmail.com

Felnőttképzések:

Pusztai Zsófi
Telefonszám: +36 30 555 4532
Email cím: kardoslovarda@gmail.com

Lovasfotózás:

Taskó Noémi
Telefonszám: +36 30 245 3735
Email cím: kardoslovarda@gmail.com

Hirdetések, marketing, együttműködések:

Lakatos László
Telefonszám: +36 30 555 4532
Email cím: kardoslovarda@gmail.com