Kardos Lovasiskola

Galéria

Üdvözlünk a Kardos Lovasiskola galériájában, ahol csodálatos és természetközeli képek segítségével kalauzolhatod magad körbe a lovarda mindennapjaiban. Legyen az bármi, amit keresel a képzéseinkkel kapcsolatosan, itt megtalálod!
Az aranykalászos gazda tanfolyamon készült képeket nézegetve szinte érezni a friss és zöld széna illatát, nem is beszélve a lovastúra vezetők oktatásán készült fotókról, melyek elrepítenek a titokzatos mezei túrákra, ahol az ember csak magára, lovastársaira és lovára számíthat.
A képzések képein kívül a meseszép lovainkról és a gyerekek által hőn imádott pónijainkról készült képeket is megtekintheted, ezek a káprázatos lények ugyanis úgy vonzzák minden ember szemét, mint a mágnes. Ha a lovakon túl más itt lakó állatokat is szívesen megszemlélnél akkor is nézz körbe bátran, a vérmes libáktól kezdve a molett mangalicákon át a bájos kisborjúig minden Kardos lakóról találhatsz képet.
A fényképekben a békességen kívül egy a közös: mind a Kardos Világ része; a tehenek bőgése, a patanyomok a földön, a távolról hallatszó disznóröfögés, vagy a traktor motorjának berregő hangja mind hozzátartozik ahhoz, akik és amik vagyunk. Reméljük, hogy segítenek átadni hogy miként éljük a mindennapjainkat ebben a világban és ösztönöznek arra, hogy te is felfedezd ezt a varázslatos helyet. Látogass meg minket, és éld át személyesen a Kardos Világ csodáit! Várunk szeretettel a Kardos Lovasiskolában!

Érdekel a képzés

További kérdés esetén érdeklődj a +36305554532
telefonszámon, vagy írj nekünk a
kardoslovas@gmail.com e-mail címre.

EzEKET A VIDEÓKAT MÁR LÁTTAD?

JÓ KIS VIDEÓK

Hívjon most!