Gyerekek-pónik

A Kardos Lovasiskola számára nagyon fontos, hogy mindenki boldogságra leljen a lovarda falai közt, nem jelentenek kivételt ez alól a gyerekek sem, akiknek hisszük, hogy a pónik a boldogságuk kulcsa, hiszen nincs is jobb dolog, mint gondtalanul játszani és a szabadban időzni egy négylábú baráttal.
Azáltal, hogy lehetőséget biztosítunk a csemetéknek a lovaglásra és a különböző teendők végzésére ezek körül a bájos állatok körül, nemcsak felejthetetlen élményeket okozunk nekik, a lovaglásnak, a lovakkal való foglalkozásnak ezen felül számtalan pozitív hatása van. A pónik gondozása és lovaglása során fejlődik többek között a felelősségtudat, az állóképesség, a motorikus képességek és az önbizalom is. A pónik és a lovak nagyszerű tanárok, segítségükkel a lovardában a felelős állattartást is el tudják sajátítani a kicsik és nagyok egyaránt.
A pónik nem csak a gyerekeknek számára jelentenek felejthetetlen élményt, hiszen a szülők szívét is melegség tölti el, ha látják, hogy gyermekeiknek mennyi örömöt tud okozni az ezekkel az állatokkal együtt töltött idő. A pónik nem csak játszótársaik, de barátaik is lehetnek, akiknek mindig elmondhatják mi bántja őket, és akikre mindig számíthatnak. Tudjuk, hogy a szabad levegő, a természetes környezet és az állatok közelsége mekkora hatással van a gyerekek fejlődésére ezért igyekezzük azokat rendezetten tartani és velük közvetlen kapcsolatot biztosítani.
Így garantáljuk, hogy a gyermekek boldogan és biztonságban töltik az idejüket nálunk, miközben a természet közelségét is élvezik négylábú társaikkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük