Kardos Lovasiskola

Galéria - Lovarda

Isten hozott a Kardos Világban! Ez a világ a mi világunk, közösen építettük és vigyázunk rá. A Kardos Világ zöld, zöld a környezetünk, mert felelősséggel tekintünk környezetünk jövőjére. Zöld a határ, ahol a gazdáink gyakorlatukat töltik, zöld a széna, ami állataink legfontosabb takarmánya, és mi is zöldre színezzük a világunk. A Kardos világ illatos, a természet illata lengi be. Nem csak elveszünk a természettől, de küldetésünk ugyanannyit visszaadni neki. Így tudunk harmóniában együtt élni Vele, mert a Kardos Világ csendes és békés. A Kardos Világ dolgos, mert tudjuk, hogy kemény munka árán tudjuk elérni céljainkat! A Kardos Világ őszinte, mert a lovak sohasem hazudnak! A Kardos Világ varázslatos! A Kardos Világ más, a Kardos Világban az álmok valóra válnak!
Kérjük tekintsd meg videónkat, nézd meg, hogyan telnek mindennapjaink, hogyan élnek állataink, mivel foglalkozunk nap mint nap a Kardos Lovasiskolában! Alapvető értékeink, a természet tisztelete és szeretete, a fenntarthatóság, a klímavédelem, az egészséges életmódra nevelés mind szerves része mindennapjainknak!
Aranykalászos gazda képzésünkön az ország vezető oktatói foglalkoznak a résztvevőkkel, az aranykalászos gazda tanfolyam online tananyagokkal van kiegészítve. Hogy mire jó az aranykalászos gazda tanfolyam? Tekintsd meg az aranykalászos gazda képzés oldalán található információkat!
Lovastúravezető képzésünkön a lovasedző képzés, lovasoktató képzés alternatíváját kínáljuk, a lovastúravezető tanfolyammal lehetsz lovasoktató, lovardavezető vagy szakmai vezető egy lovardában!
A dajka képzés és pedagógiai asszisztens képzés online kerül megvalósításra, otthonról tudsz velünk együtt készülni a vizsgádra és új karrieredre! Hogy dajka vagy pedagógiai asszisztens szeretnél lenni, az függ a céljaidtól is illetve iskolai végzettségedtől is, mert mások a bemeneti feltételek. Ha ezekre a képzésekre van szükséged kattints a dajka tanfolyam, vagy pedagógiai asszisztens tanfolyam linkjére!

Érdeklődés
Hívjon most!