Kommunikációs készségfejlesztés

Kommunikációs készségfejlesztés
Kommunikációs készségfejlesztés

Kommunikációs készségfejlesztés

Magabiztosság, őszinteség

AZ ÁLLATOK PÉLDÁJÁBÓL MERÍTVE

Az állatok példájából merítve megtanulhatjuk, hogyan lehetünk magabiztosak és őszinték a kommunikációban, valamint hogyan kezelhetjük hatékonyan a helyzeteket.  A tudatosság és ismeretek növelésével megtalálhatjuk az erősségeinket. Az ügyfelelélmény és service design területén szükségünk van tréningekre, hogy fejlesszük üzleti tevékenységünket.  A panaszkezelés során megtanulhatjuk az érzelmek és szükségletek valódi megértését, valamint hatékony technikákat a konfliktushelyzetek kezelésére.  Az innovatív és az asszertív kommunikáció területein is fejleszthetjük képességeinket. A test és elme összhangjának fontosságát is megismerhetjük, valamint az egyén és csapat szintjén is fejleszthetjük beszédtechnikánkat. Az énmárka és munkáltatói brandépítés területén megtanulhatjuk, hogyan alakítsuk ki és erősítsük a saját márkánkat, valamint hogyan kapcsolódjunk hatékonyan a különböző célcsoportokkal.

Kardos Lovasiskola háttér 1-2

A tréning kategóriái

Kommunikációs készségfejlesztés

Magabiztosság a kommunikációban

A trénerünk segít abban, hogy megtaláljuk a biztonságot, amit az állatok elfogadásából meríthetünk, és kiapadhatatlan erőt nyerjünk a kommunikációban. A tudatosságunk növelésével megtaláljuk a biztos pontokat, amikre lehet építeni a nehéz helyzetekben, és új hozzáállást nyerhetünk ezeknek a helyzeteknek a hatékony kezelésére.

A magabiztosság kapcsán megtudhatjuk, mik az alapvető emberi vágyak, miért alakulhat ki magabiztossági nehézség, és mivel tudjuk a lehető legtöbbet tenni magunkért. Ha szeretnél tanulni az állatoktól, akkor csatlakozz hozzánk!

Kommunikációs készségfejlesztés

Ügyfélélmény és service design

A tréningünk segít tökéletesíteni üzleti tevékenységed. A lovakkal és kutyákkal támogatott folyamat segít megtalálni önazonos szerepünket. A tudatosság növelésével rálátunk cégünk igazi valóságára. Az állataink segítségével megtanulhatjuk, hogyan kerüljük el az alapvető torzításokat és hogyan növeljük a hatékonyságot.

A tréningünk segít abban, hogy a lehet legtöbbet hozzuk ki magunkból és cégünkből.

Kommunikációs készségfejlesztés

Ellenségből barát - állítsd magad mellé a közösségi médiát!

A közösségi média használata mindennapjaink része, de nem mindenki ért hozzá. A tréningünk segít megtalálni a sikeres kommunikáció titkait ezen a területen.

Az állat-asszisztált gyakorlatok segítenek megérteni céged és missziód mélyebb rétegeit. A tudatosság növelésével megtanulunk különböző szempontokat és erősségeket felismerni. A hatékony kommunikációhoz fontos, hogy figyelembe vegyük az üzenetek befogadását és elkerüljük a hibákat.

Kommunikációs készségfejlesztés

Értékesítés boost: turbózd fel!

A tréning segít hatékonyabbá tenni az értékesítési folyamatokat, felfedve az elrejtett akadályokat a fejünkben.

Az állatok segítségével megismerhetjük az elfogadást és a hitelességet az értékesítési folyamat során. A tudatosság növelésével megtalálhatjuk az erősségeket, amikre építhetünk az értékesítés során. A tréning során olyan új szempontokat nyerhetünk, amelyek segítenek növelni az értékesítés hatékonyságát. Nemzetközi kutatási eredményeket használunk az értékesítés javítására.

Kommunikációs készségfejlesztés

Panaszkezelés

A panaszkezelés tréning segít megismerni a viselkedés hátterében meghúzódó okokat és megtanulni hatékonyan kezelni azokat.

Az állatok megtanítanak arra, hogyan tarthatjuk magunkat biztonságban és hatékonyan kommunikáljunk konfliktushelyzetekben. A tudatosság növelésével megtanulhatjuk, hogyan fogalmazzuk meg üzeneteinket konfliktushelyzetekben és hogyan tervezzük meg a jövőnket preventíven. A vezetői konfliktuskezelés során olyan készségeket tanulunk, amelyek segítenek kezelni a helyzetet és megelőzni a konfliktusokat a jövőben. A tréning segít abban, hogy magabiztosabban és hatékonyabban kommunikáljunk nehéz helyzetekben is.

Kommunikációs készségfejlesztés

Test és elme összhangja

A nonverbális jelek, melyek őszintébb és valódibb üzeneteket közvetítenek.

Az állatok azonnal értik és tükrözik a tiszta szándékot, így segítve az emberi kommunikációt. A tudatosság növelése segít új perspektívákat nyerni saját és munkatársaink működésére. A testbeszéd olvasása lehetővé teszi, hogy pontosabban reagáljunk. A cél, hogy a testbeszéd valódi kódfejtőivé váljunk, növelve ezzel sikeres interakcióinkat az ügyfelekkel is. Állataink a leghitelesebb segítőink ezen a területen.

Kommunikációs készségfejlesztés

Kommunikáció, mint az innováció csatornája

Az innovatív gondolkodás kulcsfontosságú a hatékony alkalmazkodáshoz és fejlődéshez a vállalkozásban.

Az állatok segíthetnek megerősíteni az innovatív gondolkodásmódot a kommunikációban. A tudatosság növelésével jobban láthatjuk a lehetőségeinket és a változtatásra való igényeinket. Az innovatív kommunikáció során megvizsgáljuk az innovatív mindset kialakításának feltételeit és az esetleges akadályokat a szemléletben.

Kommunikáció készségfejlesztés

Megoldásfókuszú, asszertív kommunikáció

A tréningünk segít abban, hogy hatékonyabb és empátiával teli kommunikációt fejlesszünk ki.

Az állatokkal való kommunikáció tanulságos lehet az emberi interakciókra nézve is. A tudatosság növelésével fókuszáltabb figyelemmel tudunk jelen lenni a kollégáinkkal és hatékonyabb irányba mozdul el az együttműködés. A tréning során megismerhetjük a Shulz von Thun kommunikációs modellt, az asszertív kommunikáció jelentőségét és az aktív figyelem fontosságát.

Kommunikációs készségfejlesztés

Énmárka, brand építés

Az alapvető kérdések a márkaépítés során az identitás, hitrendszer, értékek és az ajánlat. Egy tréner segíthet abban, hogy hatékonyan megvalósítsd elképzeléseidet a márkaépítésben. Az állatok segítenek megérteni, hogy hogyan látnak és hogyan reagálnak rád, segítve az önazonosság és hatékonyság megteremtését a márkaépítés során.

A tréning során megismerhetjük, hogy milyen attitűdmátrixban zajlik a márka értékelése és milyen irányvonalakat érdemes követni a sikeres vállalkozás érdekében.

Kardos Lovasikola háttér 1-1

A Kommunikációs készségfejlesztés tréning helyszíne

Kardos Lovasiskola

Szigetszentmiklós, 2310 Szigetszentmiklós,
Kardos István utca 35.

 

Kérdésed van?

Hívj minket most!

Érdekel a tréning?

Írj nekünk!

Töltsd ki az itt található űrlapot, és mi munkanapokon, 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

  Olvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót


  2310 Szigetszentmiklós, Kardos István utca 35.

  Hétfő 7:00 – 20:00
  Kedd 7:00 – 20:00
  Szerda 7:00 – 20:00
  Csütörtök 7:00 – 20:00
  Péntek 7:00 – 20:00
  Szombat 7:00 – 20:00
  Vasárnap 7:00 – 20:00

  NÉZD MEG, MILYENEK A MINDENNAPOK A LOVASISKOLÁBAN!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük