Vezetői készségfejlesztés

Vezetői készségfejlesztés 1
Vezetői készségfejlesztés mobil

Készségfejlesztő tréning, vezetői készségfejlesztés – vezetőképzés egy teljesen új és varázslatos világban

Kapcsolódás és visszajelzés a vezetői készségfejlesztésben

AZ ÁLLATOKKAL VALÓ KAPCSOLÓDÁS SEGÍT!

Vezetői készségfejlesztés során az állatokkal való kapcsolódás és az általuk nyújtott visszajelzés segít abban, hogy megismerd a valódi motivációidat és szándékaidat. Tudatosságunk növelésével és ismereteink kiszélesítésével jobban láthatjuk saját magunkat és a működésünket. Az állatokkal asszisztált vezetői készségfejlesztés egy nagyon egyenes tükör! A belső hajtóerő kapcsán szó lesz többek között arról, hogy mi az általad létrehozott és fenntartott rendszer, hogyan tudsz a legjobban ösztönözni másokat a munkahelyeden.  Milyen visszatartó tényezőkkel kell szembe néznünk, szembesülnünk és hogyan kezelhetjük ezeket és hogyan találd meg te, a számodra igazán fontos és meghatározó miértet a hivatásod során. Hogyan alakítsd a munkahelyi környezetet úgy, hogy mindenki megtalálja benne önmagát!

Kardos Lovasiskola háttér 1-2

A vezetői készségfejlesztés tréning kategóriái

Vezetői készségfejlesztés

Vezetéstámogató kommunikáció

A készségfejlesztő tréning célja a természetes és együttműködő kommunikáció elsajátítása, melynek fontossága vezetők, csapattagok és ügyfelek kapcsolatában is kiemelkedően fontos.

Az állatokkal való munka segít abban, hogy jobban megértsük az emberek reakcióit. A tudatosság növelésével és ismeretek kiszélesítésével a vállalati interakciók hatását és lehetőségeit is jobban megismerhetjük.

Vezetői készségfejlesztés

A coaching szemléletű vezető

Az ember maga, mint érték, középpontba helyezése a legvonzóbb vezetési modell, az inspiráló vezetők munkatársaik fejlődésére és felelősségtudatára építenek. 

Az állatokkal való készségfejlesztés segít megérteni a vezetési stílusunk hatását és új nézőpontokat nyújt. A tudatosság növelése és ismeretek bővítése segít megérteni a rejtett motivációkat, fejleszteni a vezetői képességeket, és feloldani az önkorlátozó gondolatokat.

Vezetői készségfejlesztés

Időgazdálkodás

Az idővel való bonyolult kapcsolatod miatt folyton rohansz és szorongást érzel? A tréning segít megérteni a mélyebb folyamatokat és megtanulni hatékony időgazdálkodást. 

Az állatok példájából tanulva visszanyerheted az idő feletti kontrollodat.

Vezetői készségfejlesztés

Vezetői szorongás kezelés és work-life balance

A készségfejlesztő tréningen felmérjük a résztvevők legfontosabb munkahelyi és magánéleti területeit és feladatokat, valamint vizsgáljuk azok összhangját önmagunkkal és szándékainkkal. 

A természetben való jelenlét harmóniát teremt, a lovak és kutyák segítségével felfedezhetjük és felszámolhatjuk az esetleges diszharmóniákat. A tudatosság növelésével és ismereteink bővítésével képesek leszünk egyensúlyt teremteni az életünkben és szabadon gondolkodni a jelen és a jövő kapcsolatában.

Vezetői készségfejlesztés

Vezetői konfliktuskezelés

A vezetői konfliktuskezelés készségfejlesztő tréningen megtanulhatjuk, hogyan ismerjük fel és kezeljük a nehéz helyzeteket. 

A lovak és kutyák viselkedése segít abban, hogy megértsük, hogyan kommunikáljunk hatékonyabban és hogyan kezeljük a konfliktusokat. A tudatosság növelésével és ismereteink bővítésével megtanulhatjuk, hogyan viselkedjünk konfliktushelyzetekben és hogyan tervezzünk a jövőre preventív módon.

Vezetői készségfejlesztés

Non-verbális kommunikáció

A mindennapok fontos része a nonverbális kommunikáció. A tudatosság növelésével és ismeretek bővítésével könnyebben értelmezhetjük a testbeszéd jeleit és hatékonyabban reagálhatunk a különböző helyzetekben.

Az állatok ezen a területen zseniálisak, a test legkisebb változására is reagálnak!

Vezetői készségfejlesztés

Én az irányító

A tudatosság növelésével és az ismeretek kiszélesítésével pontosabb képet kaphatunk arról, hogyan érzékeljük és viselkedünk az adott szerepünkben. Fontos, hogy az önismeretünk segítségével azonosítsuk és tudatosítsuk azokat az önkorlátozásokat, amelyeket használunk, hogy teljesen bele tudjunk állni a szerepünkbe.

Az állatok révén megtapasztalhatjuk, hogyan működik egy ménes vagy egy falka, és hogyan lehet ezt a tudást saját magunkra alkalmazni.

Vezetői készségfejlesztés

Visszajelzés kultúra

A vezetőknek fontos visszajelzést adni és kapni a környezetüktől, mivel ez meghatározza a kapcsolatokat és a munkavállalói elkötelezettséget. A tudatosság növelése és az ismeretek bővítése segíthet abban, hogy hatékonyabban reagáljunk a különböző helyzetekre.

Az állatokkal való kommunikáció tanulságos lehet az emberekkel folytatott visszajelzésekben is.

Vezetői készségfejlesztés

Egyéni motiváció

A képzés során új motivációk felé közelítünk és felfedezzük a legmélyebb hajtóerőket, szándékokat és vágyakat. A tudatosság növelése segít abban, hogy nagyobb rálátást nyerjünk önmagunkra és a munkakedvünkre, valamint megismerjük a különböző modelleket és elméleteket.

A lovak és kutyák viselkedése is változik, ha nincs összhangban a környezetükkel, ezért fontos az önismeret és az egyensúly megtartása.

Vezetői készségfejlesztés

Történetmesélés a vezetésben

Az emberiség történetében a storytelling mindig is fontos szerepet játszott a kultúra és értékek átadásában, segítve az azonosulást és hovatartozás érzését.  A tudatosság növelése és az ismeretek bővítése révén jobban megérthetjük egymást és a csapatdinamikát, lehetőséget teremtve az együttműködés erősítésére.

Az állatok, mint a lovak és kutyák, érzékenyen reagálnak az emberi tettekre és szándékokra, ezáltal segítve az önismeret és a kapcsolatok fejlődését.

Vezetői készségfejlesztés

Változásmenedzsment

Az emberek gyakran szeretik változatlannak érezni dolgaikat, még a legnagyobb változások közepette is megtartják szokásaikat és meggyőződéseiket. Fontos azonban felismerni, hogy amikor az akadályok elé kerülünk, érdemes foglalkozni, hogyan reagálunk rájuk. A tudatosság növelése segít abban, hogy kiszabaduljunk a változatlanság illúziójából, kapcsolódjunk saját változó magunkhoz és valódi felfedezéseket tegyünk magunkkal kapcsolatban.

A természet a szelíd elfogadást, a harmóniát adja ehhez a gondolkodáshoz.

Vezetői készségfejlesztés

Nyitott gondolkodás

A nyitott gondolkodás alapvetően fontos az emberi kapcsolatokban és az egyéni fejlődésben. A tudatosság növelése és az ismeretek bővítése révén feloldhatjuk korábbi hiedelmeinket, beépíthetjük a nyitott gondolkodást a mindennapi működésünkbe, valamint hatékonyabbá tehetjük az emberi kapcsolatainkat.

A természet példája segíthet abban, hogy megtapasztaljuk a szelíd elfogadást és a harmóniát.

Vezetői készségfejlesztés

Hétköznapi innovációk

A változás elengedhetetlen a szakmánkban, és az innovatív gondolkodásmód segíthet abban, hogy folyamatosan megújuljunk és hatékonyabban működjünk. Az innovatív gondolkodás fontosságáról szólva, megérthetjük, hogy milyen feltételek szükségesek a szemlélet kialakításához, hogyan oldhatjuk meg az ezzel kapcsolatos akadályokat, valamint milyen lépéseket kell tennünk az innováció támogatása érdekében.

A természet és az állatok inspirációt adhatnak a folyamatos fejlődéshez, és segítenek a változásokban.

Vezetői készségfejlesztés

Együttműködés fejlesztése vezetői szinten

A matematika szerint két ember egy feladatot gyorsabban old meg, mint egy ember, de a valóságban ez változó. Vezetőként fontos megismerned a csapatod egyedi dinamikáját, hogy a legjobb teljesítményt hozzátok ki egymásból. Az együttműködés fejlesztése során olyan őszinte helyzetekben ismeritek meg egymást, ahol mindenki önmaga lehet, ez pedig segíthet abban, hogy hatékonyabban működjön a csapat együtt.

A lovak és kutyák társas lények, akik csapatban élnek. Mély tudásukat, amely ennek szabályait övezi, örömmel osztják meg!

Kardos Lovasikola háttér 1-1

A Vezetői készségfejlesztés tréning helyszíne

Kardos Lovasiskola

Szigetszentmiklós, 2310 Szigetszentmiklós,
Kardos István utca 35.

 

Kérdésed van?

Hívj minket most!

Érdekel a tréning?

Írj nekünk!

Töltsd ki az itt található űrlapot, és mi munkanapokon, 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

  Olvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót


  2310 Szigetszentmiklós, Kardos István utca 35.

  Hétfő 7:00 – 20:00
  Kedd 7:00 – 20:00
  Szerda 7:00 – 20:00
  Csütörtök 7:00 – 20:00
  Péntek 7:00 – 20:00
  Szombat 7:00 – 20:00
  Vasárnap 7:00 – 20:00

  NÉZD MEG, MILYENEK A MINDENNAPOK A LOVASISKOLÁBAN!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük